Digitalfinans kokemuksia ja arvostelu

Digitalfinans pienlaina

Pienet vakuudettomat luotot voi helposti siirtää yhdeksi isoksi luotoksi Digitalfinans palvelun avulla. Digitalfinans suosittelee, että asiakas hakisi lainaa mahdollisimman pitkällä maksuajalla, koska se parantaa asiakkaan lainansaantimahdollisuuksia. Yhteistyöpankki tai lainapaikka tekee asiakkaalle tarjouksen lainojen yhdistämiseksi ja asiakkaan niin halutessa vanhat lainat siirtyvät unholaan.Lainojen yhdistäminen on toimenpide, jonka avulla asiakas voi saada säästöä lainakuluihinsa. Jokaisesta pienestä lainasta menee kuukausittain tilinhoitomaksuja, joista kertyy ajan saatossa isoja summia. . Lainaa voi kuitenkin joustavasti lyhentää nopeammallakin aikataululla, joten pitkän maksuajan valinta hakemusvaiheessa ei vaikuta lopulliseen lainanmaksutahtiin, eikä myöskään aiheuta siinä lisäkuluja. Lainojen yhdistämisellä helpottuu myös talouden hoitaminen, kun lainanmaksu selkeytyy ja lainamuutokset tulee tarvittaessa tehdä. 

Digitalfinans lainojen yhdistäminen

Jos yhdistelylainan kokonaiskustannukset ovat vähemmän kuin vanhojen velkojen, ja olet varma, että et tule tarvitsemaan uutta lainaa yhdistelylainan takaisinmaksuaikana, yhdistelylaina on sinulle oikea ratkaisu..Lainojen yhdistäminen tarkoittaa vanhojen velkojen pois maksamista uudella lainalla. Jos sinulla on pieniä satojen eurojen kulutusluottoja, ottamalla yhden suuremman lainan, voit säästää satoja euroja. . Tarkoituksena ei ole kuitenkaan, että maksuaikaa pidennetään tai lykätään myöhemmäksi uudella lainalla. Yhdistelylainojen tarjottava laina-aika vaihtelee suuresti. Jos sinulla on esimerkiksi luottokorttilasku, pikaluotto, sekä auton rahoitus maksettavana ja jokaisessa laskussa on eri eräpäivä, voi lainojen yhdistäminen helpottaa.Yhdistelylaina on tarkoitettu ratkaisuksi auttamaan tilanteissa, joissa lainoja on useampi kuin yksi ja maksuaikataulussa pysymisessä on ongelmia.

Digitalfinans rinnakkaishakija

. Rinnakkaishakijaksi soveltuu erinomaisesti oma puoliso, mutta myös sukulainen tai ystävä voi olla jakamassa lainaa. Pääsääntöisesti yli 5000 euron laina kannattaa hakea aina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.Lainan hakeminen yhdessä on kannattavaa, varsinkin jos kyse on isommasta vakuudettomasta lainasta. Pankki tai rahalaitos arvioi yksilöllisesti jokaisen lainahakemuksen ja kahden ihmisen tulot tuovat. Digitalfinansin avulla lainan voi saada 1-3 arkipäivän kuluessa. Asiakkaan tulee lähettää isompien lainojen kohdalla tarvittavat liitteet mahdollisimman nopeasti. Pankki voi katsoa, että esimerkiksi kuukausittaiset menot ovat pienemmät kahden ihmisen taloudessa. Jos lainaa haetaan yhdessä, niin rinnakkaishakija vastaa lainasta samalla tavalla kuin päähakijakin.Digitalfinans suosittelee verkkosivuillaan, että asiakkaan kannattaa lisätä tietoihin puolison tulot myös siinä tilanteessa, vaikka lainaa hakee vain yksi henkilö. Iso kulutusluotto tulee ottaa aina harkitusti ja oman taloudellisen.

Digitalfinans kokemuksia

Digital Finansin kautta myönnetyt lainat ovat vakuudettomia eivätkä vaadi takaajia. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee tällöin 4,5 % ja 50,5 % välillä..000 € ja 60. Lainan takaisinmaksuajaksi voidaan myöntää 1-15 vuotta. Voit maksaa koko lainan tai osia siitä. . On kuitenkin hyvä huomata, että Digitalfinansin lainahakemuksessa on hyväksyttävä suoramarkkinointi sähköpostitse ja tekstiviestien välityksellä. Asiakas saa kuitenkin käyttöönsä Digitalfinansin omat sivut, tai oikeastaan Salus Groupin verkkopalvelun, johon lainatarjoukset toimitetaan.Digitalfinans markkinoi lainankilpailutuspalveluita, eikä sinänsä tuota hakijalle lisäarvoa. Lainat kuitenkin kannattaa aina kilpailuttaa, ja Digitalfinans on aivan yhtä hyvä kanava tähän kuin useat muutkin.

Digitalfinans arvostelut

11.. Lainanhakijan on syytä kiinnittää huomiota, sillä se vaihtelee merkittävästi noin viidestä prosentista jopa viiteenkymmeneen prosenttiin. Asiakaspalvelun yhteystietoja ei löytynyt Digitalifinansin sivustolta 21.Palvelu ei poikkea merkittävästi muista lainapalveluista. Kokonaisuutena Digitalfinansia voi suositella, jos palvelusta onnistuu. Lainarahan saa tilille välittömästi tai 1-3 pankkipäivän aikana.Lainarahan voi joskus tarvita heti tilille. Jos palvelusta onnistuu löytämään edullisen lainan, se voi sopia myös lainojen yhdistämiseen.. Digitalfinansin palvelu vastaa mainiosti tarpeeseen. Lainaa saadakseen täytyy täyttää seuraavat ehdot: Lainanhakijalla ikää vähintään 20 vuotta Lainanhakijalla tulee olla verkkopankkitunnukset Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä Lainaa voi saada muutamasta tonnista jopa 60 000 euroon.