Luottoasiantuntija kokemuksia ja arvostelu

Luottoasiantuntija lainan kilpailutus

Lainanvälityspalveluiden käyttäminen on näin helppoa: pyydä lainatarjoukset, vertaa lainoja, valitse sopivin. Voit jättää vain yhden maksuttoman lainatarjouspyynnön kotimaisen VarmaLaina. Kilpailuta laina helposti ja vaivattomasti näiden maksuttomien palveluiden avulla.Tällä sivulla kerromme sinulle lainanvälityspalveluista, joista saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.fi joka kilpailuttaa lainat jopa yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken. Kaikki lainanvälityspalvelut ovat 100 % maksuttomia, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään. Hyödyntämällä netin maksuttomia lainanvälityspalveluita, saat helposti jopa kymmenien pankkien lainatarjoukset. Lainanvälityspalveluiden välityksellä voit hakea lainaa 100 – 60.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.fi lainanvälityspalvelun välitettäväksi eteenpäin, ja saat pian useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset.. Suosittelemme oman palvelumme lisäksi. 

Luottoasiantuntija pikalaina

Salus Group Oy:n lainanvälityspalveluita markkinoiva sivusto, jonka kautta asiakkaat voivat kilpailuttaa. Verkossa tehtävä tietojen siirto tapahtuu salatun SSL-yhteyden kautta. Palvelu noudattaa tietojen käsittelyssä Suomen lakia ja EU:n tietosuoja-asetusta. Palvelun avulla voikin aivan turvallisesti saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Hakemukset välitetään Luottoasiantuntijan kumppanille, ja hakija saa nopeasti lainatarjouksia, joista voi valita itselleen sopivimman. Se tai sen taustalla toimiva Salus Group eivät itse myönnä luottoja, eikä niitä siten ole Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisterissä..Luottoasiantuntija on luotonvälityspalveluita markkinoiva sivusto. Hakijalle avataan Salus Groupin palveluun oma tili, jossa tarjouksiin voi tutustua. Luottoasiantuntijalla ei ole omaa asiakaspalvelua, ja asiakasta palvelleekin Salus Group. Hakemuksia voi tehdä milloin tahansa.

Lainan ehdot

On kuitenkin hyvä varautua siihen, että osa lainantarjoajista on ehdottoman tiukka kannassaan. Toisaalta asumistilanteeseen on myös poikkeuksia, ja joskus Suomen kansalaisuus riittää. Monet lainanantajat lähtevät siitä, että luotettava maksuhäiriötietojen tarkastaminen vaatii pitkän ajanjakson, esimerkiksi 24 kuukautta. Hakijan asuinpaikka liittyy taas jo aiemmin mainittuihin riskeihin. Jos lainanhakija ei ole asunut Suomessa viimeisen 36 kuukauden ajan. Jos hakijan luottotiedot ovat olleet puhtaat ennen ulkomaille muuttoa, voi kokeilla ottaa pankkiin yhteyttä ja selittää tilannetta.. Asuinpaikan lisäksi myös suomalainen pankkitili on perusoletus lainaa hakiessa Suomesta. Joissain tapauksissa pankki voi tehdä tämän. 

Luottoasiantuntija luottotietojen tarkistus

.Hakijalta edellytetään puhdasta luottotietorekisteriä, ja hakija antaakin suostumuksensa sille, että palveluntarjoaja tai lainanantaja tarkistaa hakijan. Voit myös tarkistaa itse omat luottotietosi. Omien tietojen tarkastus onnistuu ottamalla yhteyttä yritykseen, joka pitää yllä luottotietorekisteriä tai käyttämällä verkkopalvelua. Saat näin myös selville, mistä tiedot ovat peräisin ja kenelle tietoja on viimeisen vuoden aikana luovutettu.. Laissa on säädetty, että jokaisella henkilöllä on oikeus tarkistaa omat luottotietonsa ja omat luottotiedot selvittämällä saa selville kaikki luottotietorekisteriin tallennetut tiedot sekä voimassaolevista että poistuneista merkinnöistä. Näitä yrityksiä ovat esimerkiksi Suomen Asiakastieto Oy ja Bisnode Oy. Omat luottotiedot on mahdollista. 

Luottoasiantuntija arvostelut

. Muista aina tutustua huolellisesti tarjouksiin. Salus Group on kuitenkin kokenut toimija, eikä ole syytä epäillä, etteikö palvelu olisi legitiimiä.Luottoasiantuntija ei itse myönnä lainoja, eikä siitä löydy käyttäjien antamia arvioita. Jos siis haluat helposti useita tarjouksia, kirjaudu Luottoasiantuntijan asiakkaaksi. Luottoasiantuntija on vain lainanvälityspalveluiden markkinointikanava, joka ei tuota asiakkaalle lisäarvoa. Markkinointisivujen kohdalla kannattaa tarkistaa, mitä tietoja sinusta kerätään, miten niitä käytetään ja kenelle niitä jaetaan.. Lainanvälityspalvelut ovat kuitenkin sinänsä erinomainen tapa saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joista voi sitten valita itselleen parhaan. Luottoasiantuntijan omat sivut, joille tarjouksetkin toimitetaan, tuo palvelulle lisäpisteitä — moni vastaava palvelu nimittäin alkaa lähettää tarjouksia asiakkaan sähköpostiin ja puhelimeen.