Matkalaina kokemuksia ja tietoa

Matkalaina matkan maksaminen osamaksulla

Elämässä ei aina mene lomat ja palkkapäivät yksiin. Onneksi sinun on mahdollista hankkia loma osamaksulla turvallisesti ja helposti? Lomamatkat tulevat joskus eteen äkisti äkkilähtöjen muodossa tai toisaalta niitä joskus suunnitellaan ja varataan jo paljon ennen matkustuspäivää. . Loma osamaksulla tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että maksat matkan osissa esimerkiksi lentojen tai hotellin suhteen. Matka kun on usein kyllä helppo sisällyttää vaikkapa vuoden menoihin, mutta yksittäinen suuri maksu yhden kuun aikana voi tuntua vaikealta. Tällöin loman kustannukset eivät tule koputtelemaan kukkarollesi kerralla – mikä on hyvä esimerkiksi juuri silloin kun saat vaikkapa palkan myöhemmin tai haluat välttää kitsastelua lomamatkan tilaamisen takia.Mistä oikein on kyse, kun maksetaan loma osamaksulla? Tämä vaihtoehto on todella kätevä monelle, mutta siihen liittyvät jutut täytyy tietysti ymmärtää. 

Lainaa matkaa varten

Varmista että pystyt todellakin maksamaan lainan takaisin ja valitse laina, jolla on tarpeeksi pitkä takaisinmaksuaika. Suunnittele tarkkaan kuinka paljon rahaa tarvitset matkallesi ja lainaa vain sen verran, ei yhtään enempää. Mitä vähemmän lainaat, sitä vähemmän sinulla on rahat valmiina tilillä kun ensimmäinen lainan lyhennys tulee ajankohtaiseksi. Klikkaa itsesi lainafirman sivuille ja täytä hakemus jo tänään!. Alla olen listannut kaikki lainanvälittäjät, joiden kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 100 eurosta aina 70 000 euroon asti. Suunnittele lainan takaisinmaksu jo ennen matkalle lähtöä.Älä lainaa enemmän kuin tarvitset. Mieti että sinun täytyy palata takaisin normaaliin arkeen matkan jälkeen ja pärjätä ilman uutta lainaa. Suosittelen kilpailuttamaan matkalainat jotta varmasti löydät edullisimman vaihtoehdon. . Vastaus riippuu monesti siitä että keneltä kysytään. Toisten mielestä on ehkä kannattavampaa pitkässä juoksussa säästää rahaa lomamatkaa varten.Tämä ei ole mikään helppo kysymys. Hetkessä elävien mielestä kannattaa ehdottomasti hakea lainaa matkaa varten.

Lainan hakeminen

Esimerkiksi remontin tekeminen, lääkkeet tai auton korjaaminen voivat olla asioita, jotka pitää rahoittaa lainalla, kun oma talous on tilapäisesti epätasapainossa. . Asuntoa tai uutta autoa kun ei moni pysty säästöillä maksamaan, on lainan haku usein ainoa vaihtoehto suurempien ostosten rahoittamiseen. Laina voi auttaa myös pienempien rahanreikien paikkaamisessa.Lainan hakeminen harkittuun käyttötarkoitukseen auttaa eteenpäin monissa elämän suurissa hankinnoissa ja.Istu alas laskujen ja paperipinojen ääreen ja selvitä, missä tilassa oma taloutesi on.. Laske yhteen tulot ja menot niin saat selville, miten paljon sinulle jää rahaa kuussa lainan. Varmista myös, että sisällytät laskelmiin vähän pelivaraa yllättävien tilanteiden varalle ja mieti, miten realistinen laskelma on. Budjetoinnin tarkoitus on selvittää, miten suurissa erissä pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukausittain. On parempi olla vähän pessimistinen raha-asioiden kanssa, kuin aliarvioida.

Matkalaina työttömänä

Ensimmäiset tarjoukset saa heti, mutta voit odottaa ja vertailla saapuvia lainatarjouksia. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan, mutta maksuhäiriömerkinnät eivät estä lainan hakemista.Matkalainan avulla voit kilpailuttaa yli 30 lainanantajaa ja valita itsellesi parhaan sekä edullisimman lainan lomasi varalle. Lainahakemus lähetetään Matkalainan sivuilla ja lainanantajat tekevät lainatarjouksensa. Hae.fi:n kautta löydät nopeasti myös työttömälle tai esimerkiksi osa-aikaiselle työntekijälle tarkoitetut pikalainat ja kulutusluotot. Työttömyys voi osua omalle kohdalle koska tahansa ja täysin yllättäen. Yleensä lainantarjoajat eivät myönnä ilman vakituisia tuloja olevalle henkilölle kovin suuria summia lainaa, mutta tarpeen niin vaatiessa on mahdollista hakea itselleen pientä lainaa pakollisten kulujen kattamiseksi. Ei ole tavatonta, että pitkäänkin työelämässä ollut rautainen ammattilainen tai juuri valmistunut korkeakoulututkinnon tai toisen asteen tutkinnon suorittanut henkilö joutuu olemaan työttömänä.

Lainapäätökset

Kielteinen lainapäätös tulee usein yllätyksenä, varsinkin, jos näennäisesti täytät vaadittavat kriteerit: luottotietosi ovat putipuhtaat, olet täysi-ikäinen ja työelämässä.Syitä kielteiselle lainapäätökselle on monia. Mistä sitten kiikastaa? Tämä riippuu toki todella paljon luotonmyöntäjästä, lainan suuruudesta sekä lainatyypistä, mutta jokainen lainantarjoaja tekee lainapäätöksensä. Tämä tarkoittaa valitettavasti myös sitä, että työttömien ohessa määräaikaisessa työsuhteessa olevat lainanhakijat saattavat joutua alakynteen lainaneuvotteluissa. Samassa veneessä ovat myös muun muassa freelancerit ja aloittelevat yrittäjät.Luotonantaja näkee työttömyyden suurena uhkana lainan takaisinmaksulle.. Siksi etenkin isompien lainojen kohdalla lainanhakijalta vaaditaan usein säännöllisiä tuloja ja vakaata.

Matkalaina ikäraja

Todellinen vuosikorko 4. Laina-aika on 1-15 vuotta, mutta lainan voi maksaa takaisin ylimääräisillä lyhennyksillä ilman lisäkustannuksia. Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille: 18 vuoden ikä Pysyvä osoite Suomessa Kotimainen verkkopankki.19% – 20% ja lainakustannukset ovat lainan pääoman lisäksi enintään 150€ vuodessa.Jos et halua miettiä budjettiasi lomaa varten, voit hakea edullista lainaa Matkalainan kautta, nauttia reissustasi ja maksaa sen kokonaisuudessaan takaisin, mikäli et tarvitsekaan varoja matkasi aikana. Matkalaina on helppo tapa kilpailuttaa rahoittajat, eikä hakemuksen tekeminen velvoita vielä ottamaan lainaa. Matkalainan kautta voi hakea lainaa, vaikka luottotiedoissa olisikin merkintöjä tai sinulla ei ole säännöllisiä.