Motty kokemuksia ja tietoa

Motty kulutusluotto

Mottyllä on yhteistyökumppaneita sekä Suomesta että ulkomailta.Motty on yksityislainojen välityspalvelu, joka kilpailuttaa ilmaiseksi yli 20 lainaa, jotta hakija saa mahdollisimman edullisen tarjouksen. Valitse haluamasi lainasumma 1000€ ja 50 000€ väliltä sekä laina-aika 1-15 vuotta, ja saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman tunnin sisällä. Lainojen todellinen vuosikorko on 4,5% – 20%, joten voit löytää huomattavasti edullisemman rahoitusvaihtoehdon lainanvälittäjän avulla.. Kaikki Mottyn välittämät yksityislainat. Lainan korko, mahdollinen avausmaksu, tilinhoitokustannukset ja muut kulut määrää jokainen lainanantaja erikseen, joten tarkat kulut näkee vasta lainatarjouksista.. Kansainvälisiä rahoittajia koskevat samat lait ja säädökset kuin kotimaisiakin lainanantajia, joten lainan ottaminen on turvallista.fi, norjalainen yksityispankki Instabank sekä ruotsalaiset pankit Resurs Bank ja Nordex Bank.Norjalaisen Telefinans AS:n hallinnoima välityspalvelu toimii yhteistyössä suurimpien kotimaisten ja pohjoismaalaisten lainanantajien kanssa. Sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus, mikäli et haluakaan ottaa lainaa. Hinnoittelu lopullisen rahoittajan mukaan Motyn kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko on 4,5%-50,5%. Mukana vertailussa ovat mm. Suomen. 

Motty lainojen kilpailutus

Asiakkaan vuositulot tulee olla yli 20-vuotias henkilö, joka on Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Suuremmissa lainasummissa rinnakkaishakijan käyttö kannattaa aina. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Motty tarjoaa rahoituspalvelua lainanvälittäjänä ja sillä on laaja valikoima Suomessa toimivia. Asiakas täyttää lainahakemuksen verkkosivuilla ja se välitetään kaikille Motty. Lainojen välittäjät tarjoavat yhden keinon vertailla lainoja netissä ja Motty.Lainojen välittäminen on yleistynyt yhdessä netissä tarjottavien vakuudettomien lainojen kanssa. . Motty. Selkeät verkkosivut ja yhteistyökumppanien esille tuonti helpottaa myös lainojen todellista vertailua.fi -sivustolla on tuotu selkeästi esiin myös yhteistyökumppanit, jolloin asiakas näkee, kenen lainoja on tässä lainavertailussa mukana. Pankista riippuen laina on asiakkaan tilillä 1-3 pankkipäivän kuluessa.fi -sivuston yhteistyökumppaneille.fi on yksi vaihtoehto, jonka avulla voi yhdellä lainahakemuksella saada monta eri lainatarjousta. Asiakas saa tämän jälkeen listan pankkien lainatarjouksista, joista voi halutessaan valita omansa. 

Motty arvostelu

Otimme kuitenkin selvää siitä, millainen lainankilpailuttaja Motty on uusi lainoja kilpailuttava palvelu Suomen lainamarkkinoilla.000€ jopa 15 vuoden maksuajalla. Sivusto lanseerattiin Suomessa helmikuussa 2019, joten kovin paljoa kokemuksia tästä uudenkarheasta palvelusta ei vielä ole.fi:tä. Yhteistyökumppanilista on pääosin hyvämaineinen. Kannattaa kuitenkin ehkä valita tarjouksista sen tunnetuimman ja parhaan maineen omaavan yrityksn laina. Joukossa on muutama aika tuntematon lainafirma, jonka lainoja harkitsisimme kahteen kertaan. Selasimme kuitenkin netin palstoja ja perehdyimme yhtiöihin, joiden kanssa Motty toimii yhteistyössä (nämä firmathan lopulta sen lainan myöntävät).. Jos nyt aloit miettimään, että mitähän tässä tekisi, niin annamme kaksi vaihtoehtoa, joilta voit hakea lainaa suoraan.Mottystä ei.

Lainavertailija

päivän jälkeen (v.. Lainan nimellinen vuosikorko ei enää syyskuun 1.2019) saa olla kuin korkeintaan 20% ja lainan muut kulut yhteensä vuodessa maksimissaan 150 euroa. Tämä lakiuudistus tekee lainavertailusta nopeaa ja turvallista. Netin lainatarjonta kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi ja uusia lainapalveluita tulee markkinoille koko ajan lisää. Lainaa haetaan netistä muun muassa uudemman auton hankintaan, paljun ostamiseen, kesämökin remontoimiseen, veneeseen, moottoripyörään ja ihan vain päivittäisen arjen pyörittämiseen.Netistä voi hakea lainaa nykyään melkein mihin vain. Suomen laki määräsi vakuudettomiin tiukat ehdot. Uuden korkokattolain myötä verkossa lainantarjoaminen on käynyt yhä turvallisemmaksi ja läpinäkyvämmäksi..Me olemme keränneet sivuillemme mielestämme netin parhaat vakuudettomia lainoja myöntävät lainapalvelut, sekä heidän lainatuotteensa. Olemme vertailleet kymmenien eri lainapalveluiden lainoja summille 100 – 60. Lainavertailu on tehty lainapalveluiden antamien esimerkkilainojen perusteella. Kaikki sivustollamme toimivat pankit ja rahoituslaitoksen noudattavat uutta korkokattolakia.000.

Motty yhteistyökumppanit

Tämän lisäksi maksuhäiriöitä ei saa olla ja asiakkaan vuositulojen tulee olla kuitenkin yli 20-vuotias henkilö, joka on Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Motty toimii vain välittäjänä, joten neuvottelut ja sopimukset tehdään yhteistyökumppaneina toimivien pankkien ja rahalaitosten kanssa.Lainan hakeminen ja lainojen vertailu on todellista. Välitetyt lainat ovat todelliselta vuosikoroltaan jopa 50,5% luokkaa. Asiakkaan tulee tutustua tarkasti saatuihin lainatarjouksiin, ennen sopivan lainan hyväksymistä. Asiakaspalvelua on mahdollista saada sekä puhelimitse että sähköpostitse, jos lainan hakeminen herättää kysymyksiä. Yhteistyökumppanit on myös tuotu hyvin esiin, joten asiakas saa tiedon, mitä pankkeja lainavertailu kattaa ja tämän jälkeen voi hakea lainatarjouksia.

Motty Lainan ehdot

Vastauksen lainahakemukselle saat vielä saman päivän aikana ja hyväksyessäsi lainatarjouksen rahat tilille 1 – 15 vuoden väliltä.000. Mottyn avulla voit myös yhdistää lainasi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että otat uuden lainan, jolla voit maksaa aiemmat pienemmät lainat pois kokonaisuudessaan. Ajatus saattaa ensin tuntua kummalliselta mutta lainojen yhdistäminen on käytännössä erittäin järkevää. Kun yhdistät lainasi voit säästää ensinnäkin tilin- ja lainanhoitokuluissa, kun sinulla on vain yksi laina, jota maksat takaisin, jolloin taloudenhallinta helpottuu. Myös uuden lainan korko saattaa olla matalampi, jolloin säästät taas rahaa.Mottyn omat sivut listaavat yhteistyökumppaneita, ja nimet ovat luotettavia ja suomalaisten asiakkaiden tuntemia. Motty välittää hakemuksessa antamasi tiedot pankeille ja lainanantajille, jotka käsittelevät tietoja oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti.. Se ei itse myönnä lainoja, eikä sitä siksi ole listattu Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Motty itse kerää asiakkaiden henkilötietoja markkinointitarkoituksiin.Mottyn avulla voit löytää.

Motty lainan käyttöehdot

Mottyn lista lainanantajista on siis kattavampi. Ikäraja on korkeampi kuin lainanvälittäjillä yleensä, kuten myös vaatimus vuosituloista, mutta mikäli ehdot täyttyvät, voi Mottyn kautta löytää huomattavasti edullisemman lainan.Vaikka Motty onkin uusi lainanvälittäjä, on se silti varteenotettava sivusto, sillä kotimaiset välittäjät eivät aina tee yhteistyötä. Pikavipit nopeasti lyhyellä maksuajalla kannattaa hakea suoraan vippiyhtiöltä, koska näiltä firmoilta lainan voi saada tilille jopa alle tunnissa! Jos et käyttäisi kilpailuttajaa, sinulla olisi kova työ pyytää yksittäinen tarjous erikseen yli 20 pankista..Saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joiden joukosta löytyy taatusti sinulle sopiva ja edullinen laina. Pienet erot koroissa voi tarkoittaa tuhansia euroja. Mottyn kautta onnistuu hakea myös yhdistävä luotto, jolla maksat pois vanhat kalliit luottosi. Varsinkin pitkän maksuajan suurelle lainalle.