Otso laina kokemuksia ja arvostelu

Otso laina kilpailutuspalvelu

.. Minkälaiset korot kyseisten palvelujen kautta haettavissa lainoissa sitten oikeasti on? Toisin sanoen, kuinka kallis on netin kautta haettu vakuudeton laina? Päätin ottaa selvää ja täytyy sanoa että yksi asia yllätti.Ellet ole asunut metsässä viimeisinä vuosina, olet varmasti törmännyt erilaisiin lainojen kilpailutuspalveluihin: Rahalaitos, Lendo, Etua, Otsolaina, Haenyt… Kaikki palvelut lupaavat samaa: yhdellä hakemuksella voit helposti kilpailuttaa kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, palvelun käyttö on ilmaista ja et sitoudu mihinkään eli vasta tarjoukset nähtyäsi voit valita itsellesi sopivimman. Kysehän on rahan lainaamisesta, jolloin sopivin tarkoittanee monelle tässä kohtaa. Yhdistäminen on järkevää myös silloin, jos velkaa on moneen suuntaan usealle eri luotonmyöntäjälle tai erilaisia osamaksuja ja luottokorttilaskuja on kertynyt maksettavaksi samanaikaisesti useita.On itsestään selvää, että pikavippeihin ei kenenkään tule sortua. Jos näin kuitenkin on päässyt käymään, voi lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi. 

Otso laina vertailu

Saat lainatarjouksia rahoittajilta vielä samana päivänä ja voit valita niistä sen, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi.. Kuinka lainahakemus lähetetään Otso Lainan sivuilla?Otso Laina on yksinkertainen palvelu; täytä lainahakemus etusivulla ja katso, millaisia tarjouksia rahoittajilta saat. Sinun ei tarvitse lähettää kymmeniä hakemuksia eri tahoille, vaan välittäjä. .Otso Lainan kautta voi hakea täysin uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevia lainoja. Laina-ajat ovat joustavat, joten asiakas voi myös rekisteröityä palveluun ja saada tätä kautta tarjouksia luottokorttien tarjoajilta, pankeilta ja rahalaitoksilta puhelinsoitoilla, sähköpostin välityksellä, tekstiviesteillä tai kirjeen muodossa. Lainojen kilpailuttaminen ei vielä sido asiakasta ottamaan lainaa, joten lainoja voi vertailla ilman sen kummempaa. 

Otso laina korko ja kustannukset

Edellytykset ja ehdot lainanhakijoille Olet vähintään 18-vuotias Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset Säännölliset ansiotulot.Lainojen korko vaihtelee 4.9% ja 20% välillä, todelliset kustannukset löytyvät lopullisista lainatarjouksista. Rahoittajien tarjouksissa voi olla suuriakin eroja, joten tarkkoja lainahintoja on vaikea antaa ennen. Korko määräytyy yleensä laina-ajan, -summan ja henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Otsolaina ei itse rahoita lainoja, vaan on lainanvälittäjä. Näet sinulle asetetun todellisen vuosikoron vasta lainatarjouksesta. Riippuu siis myös lainantarjoajasta, kuinka suuri lainan korko on. .Kun lainaat netistä, tulee sinun maksaa korkoa palkkioksi lainanantajalle. Näet siis eri lainatarjoukset ja vuosikorot, jotak Otsolainan kautta voit saada, hakemalla ilmaisen lainatarjouksen. Otsolainan verkkosivuilla kerrotaan lainan korkon olevan 4,99% – 20% väliltä.

Lainatarjouksien välittäjä

Kannattaa siis harkita että minkä palvelun kautta lainaa lähtee hakemaan. Arvioiden mukaan verkossa toimii tällä hetkellä jopa 50 lainanvälityspalvelua. Freedom Rahoitusta tai Siimpl lainanvälityspalveluita. Yhteistyöpankkien määrä vaihtelee eri palveluiden välillä paljon ja emme voi mennä myöskään takuuseen erityisesti uusien toimijoiden turvallisuudesta.Tähän on vaikea antaa suoraa vastausta.. Nämä palvelut ovat todistetusti ammattimaisia ja luotettavia, sekä omaavat riittävän suuren määrän yhteistyöpankkeja jotta paras mahdollinen lainatarjous löytyy. Lainanvälittäjiä on tippunut erityisesti viimeisen kahden vuoden aikana Suomen markkinoille kuin sieniä sateella. Jos kuitenkin haluat tutustua vielä laajemmin lainanvälityspalveluihin, niin lukaise artikkelimme: Lainan kilpailutus – Kilpailuta lainat yhdellä ilmaisella hakemuksella. Kokemuksiemme sekä saamamme palautteen mukaan.

Vakuudeton laina

Vakuudeton luotto on pienlainoja joustavampi vaihtoehto. Pienlainaan verrattuna se tarjoaa hakijalle: Suuremmat lainasummat Pitemmät laina-ajat Tarjottavat pienlainat ovat yleensä verrattain pieniä, noin 100€ – 1000€ suuruisia lainoja.. Tämä toki vaatii, että tulotasosi on hyvä, ja että luottotietosi ovat kunnossa. Vakuudeton kulutusluotto voi taas olla huomattavasti suurempi. Voit hakea lainaa ilman takaajia jopa kymmeniä.Lainan vakuutta voi olla esimerkiksi omistusasunto tai vaikka lainanottajan hallussa oleva rahasto, mikäli se on tarpeeksi suuri kelvatakseen vakuudeksi.Lainan ottaminen sisältää usein vakuuden, jolla tarkoitetaan sitä että lainan ottaja voi asettaa itse vakuuden tai pyytää jonkun muun niin sanotusti takaamaan lainansa.. Lainan vakuudeksi kelpaavat useatkin eri omaisuuden muodot. Jos lainaa ei makseta, siirtyy vakuudeksi annettu omaisuus lainanmyöntäjälle korvauksena maksamattomasta lainasta. Lainan vakuuden tarkoituksena on turvata lainanmyöntäjälle.