Pikavippi heti tilille 24h

Tällä sivustolla kerromme lisätietoa pikavipeistä ja pikalainoista. Voit löytää kaikki Suomen pienlainat yhdestä osoitteesta valitsemalla haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika löydät heti parhaimman pikavipin.

Pikavippiä on mahdollista saada myös yli 20 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia jos näin haluat.

Pikavippi vertailu

Pikavippien vertaileminen on aina järkevää. On täysin klassista, että yllätävä rahantarve iskee kesken kaiken ja tarvitset rahaa heti. Pikavippi on paras ja ainoa ratkaisu tälläisissa pahaenteisissä tilanteissa joissa hetken jo saattaa tuntua tukalalta.

Pikavippi on nopein laina, joka on mahdollista saada suoraan verkosta jopa minuuteissa, mikäli lainapäätös on positiivinen. Harvemmin pikalainaa hakiessa sinulta kysytään edes palkkakuittia, mutta jos näin tehdään suosittelemme toimittamaan kaikki mahdolliset tositteet suoraan sähköiesssä mudossa mahdollisimman nopean päätöksen muodostamiseksi.

Pikavippiä voi siis hakea vuorokauden ympäri, mutta se voidaan maksaa tilille vain lainsallimissa puitteissa 7 – 23 välisenä aikana.

Vaikka korkokattolainsäädäntöä on muutettu reippaasti on silti mahdollista tehdä merkittäviä säästöjä kun vertaileminen tehdään oikein.

2000 euron pikavipeissä on jopa satojen eurojen eroja vaikka lainan takaisinmaksuaika olisi kaikissa palveluissa sama. Miksi et siis  hakisi pikavippiä halvemmalla. 

Voidaankin sanoa, että pikavippivertailu kannattaa tehdä aina!

Kaikilla tuotteilla on hintaeroja, lainat eivät ole siitä  mitenkään poikkeuksellisia. Hintaan vaikuttaa olennaisesti nämä asiat:

  • Mistä haet pikavipin
  • Kuinka paljon lainaa tarvitset
  • Mikä on takaisinmaksuaika

Suosituimpia pikavippifirmoja

Aina ei tarvitse, etsiä pikavippiä virosta kun Suomen omilta markkinoilta löytyy tunnettuja, suosittuja ja edullisia pikavippiyhtiöitä, kuten esimerkiksi Ferratum, joka on listattu jopa pörssiin asti.

Ferratum on pitänyt kruunuaan Suomen suositumpana lainanantajana jo pitkään ja tarjoaa entistä edullisempia lainoja nuoremmille ja vanhemmillekkin asiakkaille.

Heidän lippulaivansa on koroton laina ensimmäisen kuukauden ajaksi, joka helpottaa tutustumaan luottopalvelun tarjontaan merkittävästi.

Tuotehan on pikavippi-termistä huolimatta enemmänkin joustoluotto jolta on mahdollista nostaa rahaa käyttöön sitä mukaan kun sitä tarvitaan.

Nykyään jopa nuoremmat lainanhakijat voivat saada 4000 euron tililuoton käyttöön jo saman päivän aikana, ilman ylimääräisiä liitteitä tai muitakaan tositteita.

Ikäraja on kuitenkin 22-vuotta joten ihan nuori ei lainanhakija joka tapauksessa voi olla.

Hae Ferratumilta lainaa ja katso mitä laina sinulle tulee maksamaan.

Pikavippiä netistä nyt heti

Kuten aikaisemmin mainitsimme, on sivustomme juuri oikea paikka aloittaa sopivan lainan etsiminen. Löydät sivustoltamme kaikki tiedot, kaikki lainapalvelut ja kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ennen lainanhakemista.

Pikavippiä netistä voi siis hakea vaikka heti mikäli tarve vaatii.

Valitse vain sopiva luotonantaja ja olet valmis hakemaan pikavippiä omaan käyttöösi.

Monilla vertailusivustoilla esiintyy puolueellisia arvosteluja eri pikavippiyhtiöiden toiminnasta, mutta me haluamme olla rehellisiä ja kertoa sinulle näistä palveluista juuri sellaisena kuin ne ovat. Tiimimme koostuu useita henkilöistä, jotka ovat toimineet pikavippien parissa jo vuosia ja osaavat kertoa mistä edullista pikalainaa voi ylipäätänsä saada.

Pikavipit ovat pikalainoja jotka ovat uskomattoman suosittuja

Vaikka pikavipit ovat suuruudeltaan melko pieniä, ovat ne tulleet tunnetuksi lähinnä huonomaineisista koroista.

Enää onneksi asia ei ole näin, koska korkokattolakien myötä pikavipeistä ei ole mahdollista pyytää kiskurikorkoja vaan korot noudattavat lakistandardeja joiden mukaan lainojen kustannukset eivät saa ylittää tiettyä suuruutta.

Näin pidetään huolta sekä lainan takaisinmaksusta, että lainanhakijoiden omasta taloudesta.

Fiksu lainaaminen on aina tärkeää, jotta ongelmilta vältytään. Älä hae lainaa yhtäkkiä vain hakemisen ilosta, vaan tee se jos oikeasti tarvitset rahaa esimerkiksi äkillisiin menoihin kuten ruokaan tai muihin elämisen kannalta oleellisiin asioihin.

Pikavippi ilman vakuuksia

Kaikki pikavipit joista löydät internetistä ovat vakuudettomia, muutoin ne eivät olisi pikavippejä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että et tarvitse takaaja tai omaisuutta vastineeksi pikalainsta.

Kaikki palvelut jotka esiintyvät tällä sivustolla tarjoavat nimenomaan vakuudettomia lainoja, eli saat lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai liitteitä.

Ainoa oletus hakemiseen on se, että hakijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot ja puhdas luottotietorekisteri.

Pikavippi luottotiedottomalle on lähes mahdoton yhtälö, koska Suomen laissa on kielletty lainaaminen maksuhäiriömerkinnän omaaville henkilöille.

Ilmainen pikavippi

Onko ilmaisia pikavippejä olemassa? Vastaus on kyllä. Kaikissa nettikaupoissa on 14 vuorokauden palautusoikeus ja lainat eivät ole poikkeus. Voit siis peruuttaa tai palauttaa lainasi 14 vuorokauden kuluessa ilman, että maksat lainkaan ylimääräisiä kuluja.

Monet lainapalvelut tulivat kuitenkin tunnetuiksi kamppanjoista joissa he myönsivät korottomia lainoja kaikille uusille asiakkaille, näin he pääsivät mukaan lainaamiseen makuun ilman korvausta.

Vielä tälläkin hetkellä on mahdollista saada ns. ilmaista pikavippiä esimerkiksi Ferratumilta jos olet uusi asiakas etkä ole aikaisemmin käyttänyt Ferratumin palveluita.

Jos olet jo käyttänyt ensilainaajan etuksi voit kokeilla lainankilpailutusta tarjoavia palveluita kuten Omalainaa, Zmartaa tai Lendoa.

Pikavippi puhelimella

Ylivoimaisesti eniten pikavippejä haetaan puhelimella tai mobiililaitteella ylipäänsä. Kaikki lainasivustot on tehty siten, että lainahakemuksen voi suorittaa suoraan mobiililaitteella, joka tarkoittaa että voit olla liikenteessä samaa aikaa kun haet käyttörahaa tilillesi.

Pieni pikavippi on erittäin helppo saada napsattua suoraan omalle tilille minuuteissa. Päätös annetaan useimmiten heti kun olet lähettänyt lainahakemuksen liikenteeseen.

Pienet pikavipit on siis helppo saada heti tilille, mutta kun on kyse suurista pikavipeistä esimerkiksi yli 10 000 euroa, voi päätökesssä kestää jopa 1 vuorokausi.

Jos tarvitse lainaa oikeasti yli 10000 euroa suosittelemme kilpailuttamaan lainat siihen erikoistuneessa palvelussa, joka mahdollistaa kaikkein edullisimman lainatarjouksen löytymisen.

Mitä kuluja pikavipistä tulee?

Pikavipin kulut koostuvat korosta ja muista kuluista jotka liittyvät otettuun lainaan.

Yleensä tälläisiä pikavipeissä mukana olevia kuluja ovat avauspalkkio, tilinhoitomaksu ja korko.

Kun haluat tietää mitä pikavippi tulee maksamaan tarkastele lainan todellista vuosikorkoa, jossa on huomioitua kaikki juuri siihen kyseiseen lainaan liittyvät kulut.

Jos lainan tarpeesi on kiireeellinen suosittelemme ehdottomasti valtisemaan pikavipin kulutusluoton sijaan.