Remppalaina kokemuksia ja tiedot

Remppalainan liittäminen asuntolainaan

Suomalainen Remppalaina on lainanvälittäjä; tee hakemus Remppalainan sivuilla ja saat jopa kymmeniä lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Myös taloyhtiöt voivat hakea lainaa Remppalainan kautta. Todellinen lainakorko on 4. Arvioi remonttisi kustannukset ja valitse sopiva lainasumma 100€ ja 60 000€ väliltä.19% – 20%, joten lainakulut pysyvät aisoissa pidemmälläkin laina-ajalla.. Voit hakea pientä lainaa kodin pintaremonttia tai muuta kevyttä remontointia varten, tai ottaa suuremman lainan putkiremonttia. Remppalaina välittää hakemuksen eteenpäin kymmenille pankeille ja yksityisrahoittajille, jotka puolestaan lähettävät sinulle oman lainatarjouksensa.Voit hakea lainaa Remppalainan sivuilla maksutta, eikä lainahakemuksen tekeminen vielä sido lainan ottamiseen. Lainanantajat voivat pyytää tulotodistusta, mutta alustavassa hakemuksessa sitä ei vaadita.. Lainatarjoukset näet Remppalainan verkkopalvelussa – sisäänkirjautuminen.

OP peruskorjauslaina

Perinteisten pankkien tarjoamien remonttilainojen lisäksi kannattaakin tehdä kunnollinen remonttilaina vertailu, jossa otat huomioon myös muut markkinoilla toimivat rahoitusyhtiöt. Tässä osiossa tarkastelemme eri yhtiöiden myöntämiä remonttilainoja. Remonttilaina ei suinkaan aina liity vain omaan asumismukavuuteesi, vaan sen avulla voidaan myös nostaa kodin arvoa esimerkiksi ennen myyntiä.Suurin osa pankeista ja muista lainantarjoajista myöntää remonttilainaa tai perus kulutusluottoa jopa 60 000 euroon saakka ja mikä parasta, täysin ilman vakuuksia.. Remonttilainaa voidaan tarvita esimerkiksi keittiön kylpyhuoneen tai terassin uudistamiseen. Käsittelemme aiheet kuten vakuudeton ja vakuudellinen. . Vakuudettomassa kulutusluotossa huomioitavaa on sen tavallista lainaa korkeammat (Moster 2017) korot nostokulut hoitokulut.Tilanteessa, jossa sinulla ei ole tarjota remonttilainaa vastaan vakuutta, sinun täytyy rahoittaa remonttia esimerkiksi säästöillä. Vakuudeton kulutusluotto soveltuu erinomaisesti esimerkiksi uusien kalusteiden hankintaan tai vaikkapa kattoremonttiin. Lisäksi voit ottaa käyttöösi vakuudettoman kulutusluoton, jota voit hakea sekä perinteisiltä kotimaassa toimivilta pankeilta että muilta rahoitusyhtiöiltä

Vakuudellinen remonttilaina

Vakuudet toimivat lainan takaisinmaksun turvana, joten vakuudellinen laina on pankille pienempi riski verrattuna lainaan ilman vakuuksia. Asuntolainan ylittäessä kyseisen asunnon arvon (mahdollista silloin, jos ylimääräistä lainaa otetaan vaikka remonttia varten), vaati pankki tällöin myös muita vakuuksia asunnon lisäksi. Tyypillisesti lainaan liitetään vakuudet silloin, kun lainasumma on suuri.. Henkilötakaus on yleinen ratkaisu näissä tilanteissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos velallinen ei syytä tai toisesta kykene maksamaan asuntolainaansa pois, voi kyseinen asunto siinä tapauksessa siirtyä pankin omistukseen. Vakuudellisia lainoja ovat useimmat autolainat sekä asuntolainat. Asuntolaina on käytännössä aina vakuudellinen laina, sillä ostettava asunto toimii. . Niitä voit hakea niin pankista kuin myös verkossa toimivien rahoitusyhtiöiden kautta.Halvin vaihtoehto remontointiin on lähes poikkeuksetta asuntolainan yhteydessä otettu remonttilaina, mutta pienempiin tarpeisiin on saatavilla myös pienempiä vakuudellisia ja vakuudettomia kulutusluottoja.

Voiko asuntolainan käyttää remonttiin

Tässä artikkelissa tarkastelemme eri vaihtoehtoja remontin rahoittamiseen.. Remonttilainan yhdistäminen asuntolainaan on yksi ratkaisu, mutta joissain tapauksissa kulutusluotto voi olla parempi vaihtoehto. Kiinteistön tai asunnon kunnosta huolehtiminen remontoimalla sekä parantaa asumismukavuutta että lisää omaisuuden arvoa.Vaikka taantumassa kiinteistöjen hinnan nousu on taittunut, on kiinteistö edelleen. Asuntolainaan remonttilainaa otetaan varsin usein ja monenlaisissa tilanteissa.. Remonttilaina asuntolainan yhteydessä on usein varsin toimiva ratkaisu.Asunnon oston yhteydessä remontti sisällytetään.

Remonttilaina Nordea

Niiden osuus koko Suomen 22 miljardin euron kulutusluottokannasta on noussut jo tili- ja korttiluottojen ohi ja miltei vakuudellisten kulutusluottojen rinnalle. Toinen vaihtoehto on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta yhdellä hakemuksella voi saada jopa kymmeniätuhansia euroja, mikä riittää hyvin esimerkiksi isompaankin kylpyhuoneremonttiin. Lainaa voi hakea verkossa helposti lainavertailupalvelussa, joka vertailee eri pankkien ja rahoituslaitosten tuotteita esimerkiksi todellisen vuosikoron mukaan. Vakuudettomien kulutusluottojen ylivoimainen valttikortti on niiden helppous. Määrällisesti vakuudettomia kulutusluottoja haetaan jo vakuudellisia enemmän, ja yhä useampi pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaakin remonttilainaksi nimenomaan vakuudetonta. Keväällä 2020 Nordea tarjosi vakuudetonta joustoluottoa asuntolaina-asiakkailleen 5,90 prosentin marginaalilla. Muille kuin Premium- ja asuntolaina-asiakkaille marginaali on 8,90%. Nordean vakuudellinen kulutusluotto on joustoluottoa edullisempi vaihtoehto, mikäli sinulla on asettaa vakuuksia lainan takaisinmaksulle. Lue lisää Nordean Joustoluotosta. Tutustu rahoitustuotteeseen tarkemmin Nordean sivuilla.Nordean vakuudeton joustoluotto. Esimerkiksi 5000 euron lainasta kertyisi 67 kuukauden laina-ajalla takaisinmaksettavaa.

Remonttilaina verovähennys

Useimmat kuitenkin joutuvat ottamaan remonttia varten uutta lainaa. Jos asuntolainaa on vähemmän kuin 60% kiinteistön arvosta, voi olla järkevää ottaa lisälainaa. Monet pankit kuitenkin edellyttävät, että lainaehdot eivät ole kahta vuotta vanhemmat..Matalien korkojen aikoina toiset onnistuvat säästämään tarvittavan summan keittiö- tai kylpyhuoneremonttiin. .Remonttilainaa otettaessa kannattaa selvittää, onko mahdollista hyödyntää asuntolainan koron verovähennysoikeutta. Oman vakituisen asunnon peruskorjausta varten otetun lainan korot voi nimittäin vähentää verotuksessa. Asunto-osakeyhtiön ottamaan yhtiölainaan sisältyvää korkoa ei saa vähentää, joten henkilökohtainen. ARA, asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus myöntää tukea vanhusten ja vammaisten asuntojen perusparannustöihin. Asuntojen energiatehokkuuden parantamiseen voi hakea tukea, samoin kuin talousvesijärjestelmien parantamiseen tai asunnon terveyshaittojen korjaamiseen.Remonttikuluihin on tietyin ehdoin mahdollista saada myös tukea valtiolta.. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden.

Remonttilaina OP

Säästöt ja tilin saldo eivät välttämättä riitä halutun remontin tekemiseen, tällöin remonttilaina on oiva vaihtoehto.Remontin avulla jokainen voi saada unelmiensa kodin.. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa negatiivisesti sekä kodin arvoon että omaan asumismukavuuteen, mitä ei monesti voi mitata edes rahassa. Toinen vaihtoehto on lykätä remonttia siihen asti, kunnes on kerääntynyt. Tämä onkin ainoa joustamaton kriteeri.Remonttilainaa kannattaa hakea kenen tahansa yli 23-vuotiaan henkilön, jolla on luottotiedot kunnossa. Muita lainanhakuun vaikuttavia seikkoja ovat mm. seuraavat asiat: Onko sinulla vakituinen työpaikka? Jos sinulla on vakituinen työpaikka, remonttilainan hakeminen helpottuu huomattavasti. Ja myös sinun itsesi kannalta lainan hakeminen on tällöin pieniriskisempää, pystyt todennäköisesti maksamaan kuukausierät takaisin palkastasi.. Tällöin rahoituslaitokset näkevät luottoriskin pienempänä.Tämä lasketaan tulonhankkimisvelaksi. Vähennys tehdään pääomatuloista eli asunnosta saamistasi vuokratuotoista..Jos sinulla sen sijaan on sijoitusasunto, voit vähentää korot.